Če ste ljubitelji vsem znane torte črni gozdiček, potem bojo tudi kocke mascarpone gozdiček prava sladica za vas. Narejene so iz podobnih sestavin kot tortica in enako lahke, puhaste ter...
Jesenska torta je polna tistih pravih sezonskih okusov. Lešniki, rum, vanilja, mak, karamela in jabolka se povezujejo v popolno sladico, ki se ob hladnih jesenskih večerih usede naravnost v srce....
Lešnikovo Nutellina rolada je mehka, in hitro pripravljena sladica božanskga okusa. Sestavljena iz puhastega lešnikovega biskvita in Nutelline kreme. Kljub...
Torta z makom, marelicami in belo čokolado je že na prvi pogled nekaj posebnega. Poleg tega, da je izredno lepa, je tudi zelo okusna. Kljub na prvi pogled neobičajni kombinaciji...
Torta z grškim jogurtom in gozdnimi sadeži je zelo lahka, puhasta in osvežilna jogurtovo-sadna tortica. Podložena je z mehkim kakavovim biskvitom. Na njem je plast osvežilne kreme z gozdnimi sadeži....
Vaniljevi piškoti s pomarančo in čokolado so hitro pripravljeni, krhki in zelo okusni piškotki. Sestavljeni so iz dveh vaniljevih piškotov, ki sta med seboj zlepljena s pomarančno marmelado. Do konca...
Če iščete recept za odlično sadno- čokoladno tortico, potem je čokoladna torta z gozdnimi sadeži popolna izbira. Je mehka, sočna, puhasto- kremasta in osvežilna. Sestavljajo jo štiri plasti božanskih okusov....
Cvrti ameriški krofi za čokoholike so mehki in puhasti krofki z luknjico, do zadnje drobtinice napolnjeni z kakavom in čokolado. Kot že veste sem nepopravljiv čokoholik. Navadni krofi s čokoladnim...
Sladke miške, posute s sladkorjem vsi dobro poznamo še iz otroštva. Če bi jih poskusili pripraviti drugače kot običajno pa je tu recept za čupave miške. Tele miške so prav...
Kremšnita cupcakesi so mehki, kremasti, penasti in hrustljavi. V njih se prepletajo mlečni in vaniljevi okusi. Receptom lahko sledite tudi na INSTAGRAMU(klik) in FACEBOOKU(klik) Cupcakesi so narejeni po mojem, vsem dobro znanem...
Medenjaki in royal icing so pri nas med božičnimi prazniki obvezno na jedilniku. Te so narejeni po mojem receptu. Krhki, hrustljavi, nič trdi in ravno prav sladki. Recept sem ustvarila tako,...
dotica.si uporablja piškotke za boljšo izkušnjo in nam pomaga bolje razumeti kako uporabljate našo stran. Naknadno lahko spremenite piškotke na strani zasebnost in piškotki.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here