Jesenska torta je polna tistih pravih sezonskih okusov. Lešniki, rum, vanilja, mak, karamela in jabolka se povezujejo v popolno sladico, ki se ob hladnih jesenskih večerih usede naravnost v srce....
Čokoladno malinova torta je polna božanskih malinovo- čokoladnih okusov. Na dnu je podložena s sočnim kakavovim biskvitom. Sledijo tri plasti kreme in preliv. Najprej plast bolj grenkastega temno čokoladnega moussa,...
Lešnikovo Nutellina rolada je mehka, in hitro pripravljena sladica božanskga okusa. Sestavljena iz puhastega lešnikovega biskvita in Nutelline kreme. Kljub...
Torta z grškim jogurtom in gozdnimi sadeži je zelo lahka, puhasta in osvežilna jogurtovo-sadna tortica. Podložena je z mehkim kakavovim biskvitom. Na njem je plast osvežilne kreme z gozdnimi sadeži....
Twix ameriški krofi so ena izmed mojih najljubših sladic, ki sem jih ustvarila. Okus se zelo približa okusu Twix čokoladic. Krofki so narejeni iz maslenega testa. Okus zato spominja na...
Če iščete recept za odlično sadno- čokoladno tortico, potem je čokoladna torta z gozdnimi sadeži popolna izbira. Je mehka, sočna, puhasto- kremasta in osvežilna. Sestavljajo jo štiri plasti božanskih okusov....
Karamelna torta z višnjami in pomarančo je puhasta, mehka, sočna in osvežilna. Podložena je s kakavovim biskvitom. Na njem sta dve plasti karamelne kreme. Ena bolj gosta in druga bolj...
Sladke miške, posute s sladkorjem vsi dobro poznamo še iz otroštva. Če bi jih poskusili pripraviti drugače kot običajno pa je tu recept za čupave miške. Tele miške so prav...
Sočno jabolčno pecivo z maslenimi piškoti je, kot že samo ime pove, predvsem sočno. 🙂 Hkrati je tudi izjemno enostavno in hitro pripravljeno. Receptom lahko sledite tudi na INSTAGRAMU in FACEBOOKU. Sicer se...
Medenjaki in royal icing so pri nas med božičnimi prazniki obvezno na jedilniku. Te so narejeni po mojem receptu. Krhki, hrustljavi, nič trdi in ravno prav sladki. Recept sem ustvarila tako,...
Lešnikovi piškoti z Nutello so naravnost božanski. Sicer nisem ljubiteljica piškotov, pri hrustanju teh se pa ne znam ustavit. So krhki, masleni, imajo izrazit okus po lešnikih in se topijo...
dotica.si uporablja piškotke za boljšo izkušnjo in nam pomaga bolje razumeti kako uporabljate našo stran. Naknadno lahko spremenite piškotke na strani zasebnost in piškotki.